Workshop Aura reading Amsterdam

Ben je geinteresseerd in aura's, wil je er graag alles over weten en ze nog kunnen zien ook? Dan is deze workshop een aanrader. 

Over de workshop Aura reading

In deze workshop word je vanaf het begin meegenomen in de wereld van de aura. We hebben allemaal een aura die verbonden is met onze fysieke gesteldheid en onze emoties. In een aura kan je door middel van kleuren en structuren aflezen wat er emotioneel en fysiek gaande is. 

De aura bestaat uit verschillende lagen, kleuren en structuren. Wist je trouwens dat je een aura zelfs kunt voelen? In deze workshop leer je aura's zien en voelen en leer je alles over de kleuren en structuren. Aura reading komt in je dagelijks leven heel goed van pas. Denk aan je op werk, bij vrienden, familie en gezin. Hoe handig is het als je kunt zien hoe iemand zich (echt) voelt?

De geschiedenis van de aura

Hoewel er tegenwoordig speciale fotocamera's bestaan waarvan men beweert de aura te kunnen fotograferen, is daar onder mensen die aura's kunnen zien flinke twijfel over. Aura's worden in de geschiedenis al heel lang afgebeeld. Denk alleen al aan de halo (ring van licht boven of om het hoofd) op afbeeldingen van Jezus en Maria. Ook engelen worden vaak afgebeeld badend in een helderwitte aura. 

In de oudheid werd al gesproken over een zogenoemde tweede laag om het lichaam. Golvend en van licht dat alleen via het derde oog (spirituele oog) gezien kon worden. 

In het Boeddhisme gelooft men dat de Boeddhistische vlag de kleuren draagt van de kleuren van de aura van Boeddha op het moment dat hij verlicht werd. 

Wat leer je allemaal tijdens de workshop?

Je leert o.a.

  • De verschillende soorten auralagen herkennen.
  • Aura's voelen.
  • Kleuren in de aura zien.
  • De betekenis van kleuren en structuren.
  • Do's en dont's bij een aura reading.
  • Energievelden zien en voelen.
  • Het leren geven van een aura reading.
  • De verbintenis herkennen tussen de aura en chakra's. 
     
Ja, ik meld me aan

Over Elisa

Naast energetischtherapeut ben ik o.a. afgestudeerd als edelsteentherapeut en chakra- en aura healer. Omdat ik zoveel prachtige resultaten boek wil ik mijn kennis hierover graag met je delen. Ontdek ook hoe bijzonder het is om aura's te kunnen zien en lezen. 

Workshop info

Datum: zaterdag 4 juni 2022

Tijd: van 11:00 tot 15:00 uur

Adres:

Osdorperweg 910a, 1067 TD

Amsterdam

Inclusief: Lunch, koffie, thee, sap en 

wat lekkers.

Parkeren kan gratis voor de deur of

langs de weg.

Prijs

Je investering is €135,00

inclusief uitgebreid cursusboek

Bonus cadeau!

Kom jij ook naar deze fantastische workshop? Dan krijg je van mij een aura-reinigingsset cadeau!

En meld je je aan voor 27 april? Dan krijg je maar liefst €15,- early bird korting!


Bereikbaarheid & parkeren

De workshop wordt gehouden in mijn praktijk Alma Pura aan het water en natuurgebied De roerdomp. Parkeren voor de deur is gratis. Station Halfweg-Zwanenburg bevindt zich op nog geen 1,5 km afstand.

"Meest bijzondere workshop ooit! Ik kan nu gewoon aura's zien. Leuk om bij vrienden en familie te doen. Een aanrader!"

Lonneke Kuipers

"Een hele bijzondere en gezellige workshop. Er ging een wereld voor me open. Elisa weet veel en kan het heel goed uitleggen en mooi vertellen. Ik raad iedereen deze workshop aan die spiritualiteit interessant vindt!"

Esther Verbeek

"Aanrader! Samen met mijn vriendin heb ik deze workshop gevolgd. Heel bijzonder en gezellig. Iedereen kan het leren. Ook de lunch was erg lekker en goed verzorgd. Echt top!" 

Madelon Pauw

Workshops en cursussen

Edelsteen workshop Zeist

Workshop De werking van edelstenen

In deze interessante workshop leer je de helende werking van diverse edelstenen en een basis edelsteenlegging. Ook leer je edelsteenwater en edelsteenelixers maken.

Cursus pendelen amsterdam

Cursus Pendelen

In de cursus pendelen leer je antwoorden en inzichten te krijgen die je doorkrijgt van je eigen onderbewustzijn. Iedereen heeft vragen waar we antwoord op willen. Via het pendelen krijg je antwoorden op al jouw vragen.

Cursus Edelsteentherapie

Ben je geinteresseerd in edelstenen en de werking hiervan? En wil je graag meer verdieping? Wil je in de praktijk leren werken met de helende werking van edelstenen? Dan is deze cursus echt wat voor jou. 

Contact

Osdorperweg 1067TD Amsterdam  

Tel. 06-33094350

info@almapura.nl 

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 tot 17.00

Woensdag10.00 tot 17.00

Donderdag 10.00 tot 17.00

Stel een vraag