Cursus edelsteentherapie
NIEUW! Cursus edelsteentherapie Amsterdam

Ben je geinteresseerd in edelstenen en de werking hiervan? En wil je graag meer verdieping? Wil je in de praktijk leren werken met de helende werking van edelstenen? Dan is deze cursus echt wat voor jou. 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die alles wil leren over edelstenen en het toepassen van edelsteentherapie. Om deze cursus te volgen wordt aanbevolen eerst de workshop 'De werking van edelstenen' te volgen. In de workshop leer je een uitgebreide basiskennis over de werking van edelstenen.

Over de cursus edelsteentherapie

In deze cursus leer je in de praktijk werken met edelstenen. Hoewel er talloze boeken bestaan over de werking van edelstenen, is het ermee werken iets wat je het beste in de praktijk kunt leren. Maar aan een goede praktijkopleiding is een groot gebrek. Daarom is deze cursus speciaal ontwikkelt voor iedereen die in de praktijk wil leren werken met edelstenen. Werken met edelstenen gaat over energie, trilligen, spirituele connectie , maar ook over psychologie en kennis over het menselijk lichaam.

Om jouw toekomstige klanten te kunnen healen is het van belang dat je weet hoe je dat doet en wat je precies wil helpen genezen.

In deze 3 daagse cursus leer je de basistechnieken voor het praktiseren van edelsteentherapie. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. 

Edelstenen in de oudheid

De krachtige en helende werking van edelstenen is al duizenden jaren bekent. Zowel bij de Egyptenaren ruim 3300 jaar v.Chr. als bij de Indianen, Grieken en Romeinen. Ook in de bijbel worden edelstenen vaak vermeld. Zo gebruikte de Egyptenaren bijvoorbeeld gele topaas als bescherming tegen boze geesten in de nacht.

De indianen gebruikten veel turkoois en verwerkten dit in sieraden. Zij geloofden dat turkoois iemand mooier, aantrekkelijker en gezonder maakte. Door de prachtige azuurblauwe kleur helpt turkoois je te verbinden met de elementen lucht en water. Zij beschouwden turkoois als scherven van de hemel. 

Wat leer je allemaal tijdens de cursus edelsteentherapie?

Je leert o.a.

 • Diverse edelsteenleggingen bij veel voorkomende klachten.
 • Chakra healing toepassen en voelen welke chakra's in en uit balans zijn.
 • Welke stenen passen bij welke chakra's.
 • Connecten met edelstenen.
 • Edelsteenwaters en -elixers maken op maat voor diverse kwalen.
 • Aura's voelen, openen en afsluiten.
 • Edelstenen programmeren.
 • Basiskennis over veel voorkomende ziekten en klachten.
 • Inzicht in de psyche van de mens.
 • Jezelf voorbereiden, intunen en een healing goed afsluiten. 
   
Ja, ik meld me aan

Over Elisa

Naast energetischtherapeut ben ik o.a. afgestudeerd als edelsteentherapeut en chakra- en aura healer. Omdat ik zoveel prachtige resultaten boek met edelsteentherapie wil ik mijn kennis hierover graag met je delen. Ontdek hoe bijzonder edelstenen ook voor jou kunnen werken.  

Waar kan edelsteentherapie bij helpen?

 • zelfvertrouwen
 • liefde
 • depressieve klachten
 • nervositeit
 • onzekerheid
 • vriendschap
 • zuivering

 • ondersteuning bij genezing
 • hoofdpijn
 • rouwverwerking
 • steun
 • inzicht
 • overige fysieke en mentale klachten
 • meditatie

Cursus info

Data: 

Dag 1: zaterdag 10 september

Dag 2: zaterdag 17 september

Dag 3: zaterdag 24 september

Tijd: 10.00 tot 15.00 uur

Adres:

Osdorperweg 910a, 1067 TD

Amsterdam

Inclusief: Lunch, koffie, thee, sap en 

wat lekkers.

Parkeren kan gratis voor de deur of

langs de weg.

Prijs

Je investering is €745,-

voor de gehele praktijkcursus

Early Bird korting!

Heb jij zin om als edelsteentherapeut aan de slag te gaan? Wil je graag alle in's en out's weten over werken met edelstenen en dit zelf gaan ervaren?

Als je je aanmeldt voor 23 juli krijg je maar liefst €100,- korting!


Bereikbaarheid & parkeren

De workshop wordt gehouden in mijn praktijk Alma Pura aan het water en natuurgebied De roerdomp. Parkeren voor de deur is gratis.

Station Halfweg-Zwanenburg bevindt zich op nog geen 1,5 km afstand.

"Samen met dochter (11 jaar) een edelstenen workshop gedaan. Super interessant en leerzaam. Leuk verteld door Elisa en we kregen een mooie edelsteen mee. We zijn ook heerlijk verwend met wat lekkers te snoepen en drinken."

Melina Jansen

"Gisteren samen met mijn dochter een edelsteen workshop gedaan.
Was erg leerzaam en interessant.
Wij komen zeker terug. Groetjes Domi en Anita"

Anita van Gils

"Super toffe edelsteen workshop gevolgd met onze groep meiden voor mijn vrijgezellenfeest. Wat een leuke verassing. Erg gezellig en leerzaam. Lunch was supergoed verzorgd."

Linda van Vliet

"Wij vonden het een leerzame en magische middag. Elisa legt alles goed uit en weet veel over edelstenen en de werking daarvan. De aansluitende healing was zeer intens. Ik raad iedereen aan deze workshop eens te volgen als je geinteresseerd bent in edelstenen."

Tieneke Reuvers

"De workshop over edelstenen was erg gezellig en leerzaam.  Veel geleerd. Een aanrader!"

Senna Lorens

"Ik heb deze workshop gevolgd met 2 vriendinnen. We hebben een een geweldige middag gehad. Zeer leerzaam en alles kan je nog eens terug lezen in het bijbehorende cursusboek wat nu mijn edelstenenbijbel is geworden. Haha!" 

Charlotte Jonkers

Andere workshops en cursussen die je misschien ook leuk vindt:

Edelsteen workshop Zeist

Workshop De werking van edelstenen

In deze interessante workshop leer je de helende werking van diverse edelstenen en een basis edelsteenlegging. Ook leer je edelsteenwater en edelsteenelixers maken.

Cursus pendelen amsterdam

Cursus Pendelen

In de cursus pendelen leer je antwoorden en inzichten te krijgen die je doorkrijgt van je eigen onderbewustzijn. Iedereen heeft vragen waar we antwoord op willen. Via het pendelen krijg je antwoorden op al jouw vragen.

Workshop Aura reading

Ben je geinteresseerd in aura's en wil je er graag alles over weten en ze nog kunnen zien ook? Dan is deze workshop een aanrader. 

Contact

Osdorperweg 1067TD Amsterdam  

Tel. 06-33094350

info@almapura.nl 

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 tot 17.00

Woensdag10.00 tot 17.00

Donderdag 10.00 tot 17.00

Stel een vraag