Logo Alma Pura Massage in Zeist

Elisa

Massage & Chakra therapeut

Ik ben Elisa, chakra therapeut en gespecialiseerd in o.a. edelsteen therapie, Bach bloesem therapie en diverse andere therapievormen op holistische basis. Daarbij gespecialiseerd in diverse soorten massages waaronder ontspanningsmassage, hotstone massage en edelsteen massage.

Na een flinke tijd gewerkt te hebben in de restaurant- en hotelbranche liet ik mij na mijn 25ste omscholen tot voedingsdeskundige en startte ik mijn eerste praktijk. Ik had mijn roeping om mensen te helpen met gezonder eten en leven op een natuurlijkere manier gevonden.

Ik ontdekte steeds meer hoeveel positieve invloed elementen uit de natuur hebben op ons menselijk lichaam en hoe fijn ik het vind om mensen te helpen bij het verbeteren van hun algehele gezondheid.

Ik begon meer en meer te weten te komen over wat de natuur ons te bieden heeft met betrekking op onze mentale en fysieke gezondheid en hoe ons lichaam werkt, ook energetisch. In de natuur en in onszelf is alles aanwezig wat we nodig hebben om te genezen. Ons lichaam is zelf genezend.

Dus ben ik mijn passie gaan volgen en ben ik door gaan leren in de holistische/complementaire therapie om iedereen met welke klachten dan ook te kunnen behandelen op een manier die niet alleen de klacht zelf aanpakt, maar ook de oorzaak daarvan. De holistische manier dus.

Ontmoeten we elkaar snel?

Het geeft mij elke dag weer voldoening om mensen te helpen met diverse klachten en problemen en te zien dat ze weer gezond en vrolijk in het leven staan. Dit is elke dag weer een cadeautje.

Ook het geven van massages is altijd fijn en geeft niet alleen mijn cliënten, maar ook mijzelf een relaxt en ontspannen gevoel.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor hulp bij grote en kleine problemen, zowel geestelijk als al lichamelijk. Zowel voor volwassenen als kinderen of voor een ontspannende massage in Maarssen. Graag tot snel!

Contact

Industrieweg 32-10, 6606 AS Maarssen

Tel. 06-33094350
info@almapura.nl 

Openingstijden:

ma tm vrij  10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen