Medium consult

Krijg antwoorden op vragen over jezelf of je dierbaren.

Medium consult Amsterdam

Reading

Wil je graag antwoorden op vragen over jezelf? Inzichten in de toekomst? Of heb je vragen over de liefde, werk, carrière of heb je een vraag over een geliefde of dierbare overledene? 

Tijdens een reading geef ik je antwoorden op levensvragen en deel ik inzichten. Ik kan je uitleg geven over dromen en je helpen bij het maken van beslissingen. Heb je een vraag over een dierbare of overledene? Mail of Whatsapp na het maken van onze afspraak dan een foto van de desbetreffende. Voor vragen over jezelf heb ik enkel jouw energie nodig. 

"Een reading is een cadeautje aan jezelf"

Gun jezelf inzichten en meer helderheid over het nu en de toekomst. 

Mijn specialiteiten:

 • Medium
 • Paragnost
 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Helderhorend
 • Fotoreading 
 • Healer 
 • Kaartleggingen 
 • Droomuitleg
 • Contact met overledenen

Over mij

Ik heb een tijd gewerkt voor medium chat als medium. Toch heeft het mijn sterke voorkeur om readings te geven in real life. Op die manier kan ik nog beter invoelen en maakt het een reading nog persoonlijker. Nu focus ik me op persoonlijke readings in mijn praktijk of op locatie. 

Als medium ga ik zeer zorgvuldig te werk. Ik ben dankbaar voor mijn gave. Het voelt als een roeping om een ieder antwoorden en inzichten te geven. Het contact met de spirituele wereld is voor sommigen misschien eng, maar ik wil je graag laten zien dat het juist heel mooi is. Dat er meer is tussen hemel en aarde. Wie daar voor open staat kan mooie dingen verwachten. En de antwoorden krijgen die ons duidelijkheid en houvast geven. 

Persoonlijke reading telefonisch

Wil je inzichten en wil je antwoorden met betrekking tot de toekomst, werk, carrière, liefde, familie of financiën. Boek dan een persoonlijke reading.

Fotoreading telefonisch

Heb je vragen over een dierbare of overledene? Boek dan een fotoreading. De foto van de desbetreffende persoon kunt u mailen of Whatsappen. 

Groepsreading 

Liever een reading met meerdere personen op locatie? Dit kan vanaf 5 personen. Iedereen komt persoonlijk aan bod. 

Tarieven

Persoonlijke reading telefonisch

 €75 

/30 minuten

 • €40 / 45 minuten 
 • €55 / 60 minuten
fotoreading telefonisch

€75 

/30 minuten

 • €40 / 45 minuten 
 • €55 / 60 minuten
Groepsreading v.a.

€ 65

/p.p

Workshops en cursussen

Edelsteen workshop Zeist

Workshop De werking van edelstenen

In deze interessante workshop leer je de helende werking van diverse edelstenen en een basis edelsteenlegging. Ook leer je edelsteenwater en edelsteenelixers maken.

Cursus pendelen amsterdam

Cursus Pendelen

In de cursus pendelen leer je antwoorden en inzichten te krijgen die je doorkrijgt van je eigen onderbewustzijn. Iedereen heeft vragen waar we antwoord op willen. Via het pendelen krijg je antwoorden op al jouw vragen.

Cursus Edelsteentherapie

Ben je geinteresseerd in edelstenen en de werking hiervan? En wil je graag meer verdieping? Wil je in de praktijk leren werken met de helende werking van edelstenen? Dan is deze cursus echt wat voor jou. 

Blogs

Samhain jaarfeest
De betekenis & rituelen

Samhain is één van de 8 jaarfeesten van de Kelten en wordt gevierd op 31 oktober. Je spreekt Samhain uit als ‘saun’. Voor de Kelten was Samhain vroeger oudjaarsdag.

7 manieren om zelfliefde te versterken

Zelfliefde is vandaag de dag bijna taboe. Maar wat is zelfliefde precies? Houdt dat in dat je jezelf de meest fantastische persoon op de wereld moet vinden?

Een smudge stick maken

Smudge sticks worden gebruikt voor rituelen en het energetisch reinigen van bijvoorbeeld je huis. Het is makkelijk en erg leuk om zelf te maken. Lees hier hoe je zelf een smudg stick maakt en wat je er voor nodig hebt. 

Wat zijn chakra’s nu precies?

wat zijn chakras

Chakra’s worden de energiecentra van ons lichaam genoemd. De 7 chakra’s liggen langs de ruggengraat  en zijn met elkaar verbonden. Zij zorgen voor de energiestroming van diverse gebieden in ons hele lichaam.

Contact

Osdorperweg 1067TD Amsterdam  

Tel. 06-33094350

info@almapura.nl 

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 tot 17.00

Woensdag10.00 tot 17.00

Donderdag 10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen