Logo Alma Pura Massage in Zeist
Hamam massage Zeist
Hamam
massage

De Hamam massage is dé wellness massage van Alma Pura in Zeist

Deze ontspannende scrub massage verwijdert de dode huidcellen zodat je huid weer glanst en zijdezacht aanvoelt. Deze massage verstevigt de huid en stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

We beginnen de massage met warme compressen op de het lichaam die zorgen dat de poriën openen. Hierna volgt de scrub met een rijke, voedende hamam zeep met behulp van een scrub handschoen.

Na de scrub worden nogmaals warme compressen gebruikt om de zeep te verwijderen. Daarna volgt een ontspannende massage met voedende amandelolie met etherische oliën jasmijn en roos. Jasmijn werkt verkoelend op de huid en zorgt voor een positief gevoel. Rozenolie is een wonderolie voor de huid en brengt je in een zachte gemoedstoestand en ontspant de spieren.

Deze behandeling is verfrissend, reinigend en ontspanning voor je lijf.

Boek een hamam massage
scrub handschoen hamam massage
Hamam massage Zeist

Scrubben

De scrub-handschoenen zorgen voor een grondige reiniging en verwijdert dode huidcellen zodat de huid zich weer kan vernieuwen. Verzacht de huid en maakt deze weer glanzend.

Zoete amandel massageolie

De zoete amandelolie zit bomvol vitaminen voor de huid. Waaronder vitamine E, A en D. Vitamine E is het ingrediënt tegen huidveroudering. Amandelolie voedt de huid intens en is geschikt voor elk huidtype. 

De olie is geweldig als zowel massageolie, huid- en gezichtsolie, omdat deze relatief snel in de huid trekt. Reguliere gezichtscrèmes en body-lotions bevatten juist stoffen die de huid uitdrogen en rimpels en fijne lijntjes verergeren. Amandelolie is puur natuur en kan perfect als bodylotion, dag- en nachtcrème, make-up reiniger en gezichtsmasker worden gebruikt in combinatie met de juiste voedende etherische oliën.

etherische rozenolie

Etherische rozenolie

De etherische olie roos is een wonderolie die helpt bij o.a. huidveroudering, eczeem, psoriasis, gevoelige huid, acne, stress, couperose,spataderen, depressiviteit en spanningen.

etherische jasmijnolie

Etherische jasmijnolie

Jasmijn werkt o.a.verkoelend, pijnstillend, bij menstruatieproblemen, rustgevend, verkwikkend, verdrijft angsten en verzorgd de huid.

75 Minuten

€ 89

  • Hamam massage
  • Nieuwe set scrubhandschoenen
  • Incl. een korte intake
  • Indien gewenst een ontspannen, aromatisch voetenbad
  • Met koffie of thee en wat lekkers
Maak je afspraak

Mijn andere massages

Maak hieronder kennis met 3 van mijn andere massages

kruidenstempel massage Zeist

Kruidenstempel massage

Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De kruidenstempels zijn gevuld met geurige kruiden die een bijzondere werking hebben op lichaam en geest.

Meer lezen
Edelsteen Massage Zeist

Edelsteen massage

Deze weldadige en zachte massage is een massage die gegeven wordt met warme, gladde edelstenen. Er worden edelstenen uitgezocht die bij jou passen.

Meer lezen
guasha chinese massage

Guasha massage

Deze ontspannende en pijnloze massage zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weeropgang gebracht en geoptimaliseerd wordt.

Meer lezen

Contact

Industrieweg 32-10, 6606 AS Maarssen

Tel. 06-33094350
info@almapura.nl 

Openingstijden:

ma tm vrij  10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen