Logo Alma Pura Massage in Zeist
Massage Zeist
Massage

Alma Pura in Maarssen biedt diverse massages aan. Van pure ontspanning tot massages op therapeutische basis.

Ontspanningsmassage

Ontspannings massage Zeist

Een ontspanningsmassage is het ultieme relaxmoment. Even volledig ontspannen en weg zijn van alle dagelijkse beslommeringen. Bij deze weldadige massage zullen lichaam en geest ultiem ontspannen zijn.

Lees meer ...

Hotstone massage

Hotstone massage Zeist

Aangenaam warme lavastenen worden op het lichaam gelegd tijdens het masseren met de warme lavastenen. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en warmte in het hele lichaam.

Lees meer ...
afslankmassage anti-cellulite behandeling zeist

Afslankmassage & anti-cellulite behandeling

Verlies centimeters rondom je buik, benen, dijen, heupen, rug en armen.

Reken af met overtollig vet en cellulite door deze nieuwe, inventieve massagetechniek zonder medische ingreep. Door middel van stevige massagetechnieken worden de hardnekkige vetophopingen, cellulite, vochtophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid strakker en gladder wordt. Uit onderzoek is gebleken dat men tot 12,5 cm kan verliezen op de 5 belangrijkste meetpunten.

lees meer ... reserveer direct

Edelsteenmassage

Edelsteen Massage Zeist

Edelsteen massage is een nieuwe trend in de wereld van massage. Deze weldadige en zachte massage is een massage die gegeven wordt met warme, gladde edelstenen.

Lees meer ...

Kruidenstempelmassage

kruidenstempel massage Zeist

Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De kruidenstempels zijn gevuld met geurige kruiden die een bijzondere werking hebben op lichaam en geest.

lees meer ...

Guasha massage

guasha chinese massage

Guasha is een eeuwen oude Chinese schraaptechniek. Deze ontspannende en pijnloze massage zorgt ervoor dat de energie (de Chi zoals de Chinezen het noemen) in het lichaam weeropgang gebracht en geoptimaliseerd wordt.

Lees meer ...

Guasha anti-rimpel gezichtsbehandeling

Guasha gezichtsbehandeling zeist

Door deze schraapmassage met speciale Chinese kruidenolie worden afvalstoffen uit het weefsel afgevoerd en het bindweefsel verstevigd, hierdoor krijgt de huid een mega-boost. De behandeling is geheel pijnloos en ontspannend.

Lees meer ...

Hamam massage

Hamam massage Zeist

De Hamam massage is dé wellness massage van Alma Pura. Deze ontspannende scrub massage verwijdert dode huidcellen zodat je huid weer glanst en zijdezacht aanvoelt. Deze massage verstevigt de huid en stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Lees meer ...

Hoofd(pijn)massage

Hoofdpijn massage Zeist / migraine oplossing

De hoofdpijnmassage is een bijzonder onspannende massage. Het geeft direct verlichting bij hoofdpijnklachten zoals migraine en spanningshoofdpijn. Ook is de deze massage een bijzonder ontspannende aanvulling op een lichaamsmassage. 

Lees meer ...

Ervaringen

Contact

Industrieweg 32-10, 6606 AS Maarssen

Tel. 06-33094350
info@almapura.nl 

Openingstijden:

ma tm vrij  10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen