Logo Alma Pura Massage in Zeist

Massage Maarssen

Voor een ontspannende massage in Maarssen

In mijn massagepraktijk in Maarssen ben je van harte welkom voor een ontspannende massage. Een heerlijk relaxmoment voor jezelf, volledige ontspanning en even wegdromen van alle drukte. Als masseuse in Maarssen streef ik ernaar om je lichaam én geest ultiem te ontspannen.

Een warm welkom met een heerlijke, geurige kruidenthee of een kopje koffie met wat lekkers. Gevolgd door een aromatisch voetenbad.

Voor de massage voeg ik aan de zachte massageolie die ik gebruik een persoonlijk aroma voor je toe. Deze persoonlijke geur van de olie maakt dat je in een diepe innerlijke ontspanning komt.

Geniet van de weldaad, de rust en ontspanning die deze massage in Maarssen je geeft.

Maak een afspraak voor een massage in Maarssen

Ook voor hotstone massage en guasha massage in Maarssen

Aangenaam warme lavastenen gebruik ik tijdens de hotstone massage in mijn massagepraktijk in Maarssen. Deze ‘koning onder de massages’ zorgt voor warmte in het hele lichaam. Ook voor deze massage in Zeist ben je van harte welkom in mijn massagepraktijk Alma Pura in Maarssen.

Één van de nieuwste trends is de edelsteen massage. Een weldadige, zachte massage die ik geef met warme, gladde edelstenen. Een edelsteen massage wordt gegeven met  een edelstenenpaar dat bij jou past. Zo werkt de massage optimaal. Het is een bijzondere ervaring die zeer de moeite waard is.

Een edelsteen massage kun je reserveren als een ontspannende massage, maar het heeft ook een therapeutische werking. Zo kan deze vorm van massage helpen bij het verminderen van angsten en pijn. Het kan je ook helpen bij het loslaten van opgekropte emoties. Ook deze massage geef ik vanuit mijn massagepraktijk in Maarssen.

Contact

Industrieweg 32-10, 6606 AS Maarssen

Tel. 06-33094350
info@almapura.nl 

Openingstijden:

ma tm vrij  10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen