Hoofdpijn massage Zeist / migraine oplossing
Hoofdpijn
massage

De hoofdpijnmassage geeft direct verlichting

Ruim 2 miljoen mensen hebben regelmatig last van hoofdpijnklachten. Deze kunnen varieren van migraine tot spanningshoofdpijn. De hoofdpijnmassage is bewezen zeer effectief tegen velen soorten hoofdpijn. Het geeft direct verlichting en kan klachten na een aantal behandelingen zelfs geheel laten verdwijnen.

De hoofdpijnmassage is niet alleen geschikt bij hoofdpijnklachten, maar ook zeer ontspannend als relaxte hoofdmassage. Bijvoorbeeld in combinatie met een ontspannende lichaamsmassage.

Je wordt warm welkom geheten met een geurige kruidenthee of koffie met wat lekkers en indien gewenst een aromatisch voetenbad.

Boek een hoofdpijn massage
voetenbad

Mijn andere massages

Maak hieronder kennis met 3 van mijn andere massages

kruidenstempel massage Zeist

Kruidenstempel massage

Een kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De kruidenstempels zijn gevuld met geurige kruiden die een bijzondere werking hebben op lichaam en geest.

Meer lezen
Hamam massage Zeist

Hamam massage

Dit is dé wellness massage van Alma Pura. Deze ontspannende scrub massage verwijdert dode huidcellen zodat je huid weer glanst en zijdezacht aanvoelt. 

Meer lezen
guasha chinese massage

Guasha massage

Deze ontspannende en pijnloze massage zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weer opgang gebracht en geoptimaliseerd wordt.

Meer lezen

Contact

Osdorperweg 1067TD Amsterdam  

Tel. 06-33094350

info@almapura.nl 

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 tot 17.00

Woensdag10.00 tot 17.00

Donderdag 10.00 tot 17.00

Stel een vraag