Therapieën

Alma Pura biedt verschillende doeltreffende therapieën aan op holistische/complementaire basis. Geheel op basis van je klachten, vragen en doelen wordt er een passende chakra therapie toegepast. Vaak bestaat deze uit meerdere therapiecombinaties voor een optimaal resultaat.
Je kunt met al je klachten terecht, zowel lichamelijke- als mentale klachten.

Chakra healing

chakra healing

Als je niet lekker in je vel zit, moe bent of veel stress hebt, ziek bent of iets traumatisch hebt meegemaakt zijn je chakra’s uit balans. Chakra healing helpt lichaam en geest weer in balans te brengen zodat je je weer goed voelt. Alle therapieën van Alma Pura kunnen helpen je chakra’s weer in balans te brengen tijdens een chakra healing.   

Kom je voor het eerst? Dan maken we eerst even kennis onder het genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers. Tijdens dit gesprek bespreken we je klachten en problemen zodat ik een passende chakra therapie en healing kan toepassen.

Kinderen zijn ook van harte welkom samen met hun ouder(s) of verzorger(s).

lees meer ...

Edelsteen therapie

edelsteen therapie zeist

Edelstenen helpen vele klachten te verminderen en ziekten te genezen. De krachtige werking van edelstenen is al vele duizenden jaren bekent. Bijvoorbeeld bij de indianen, Romeinen, Egyptenaren en Grieken. Tijdens de edelsteen therapie lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel met een relaxed muziekje op de achtergrond.Tijdens de edelsteen legging mag je je kleding gewoon aanhouden.

Lees hier meer over helende edelstenen en edelsteen therapie.

lees meer ...

Aroma therapie

Aroma therapie is de werking van geuren op ons lichaam en geest. Tijdens ons dagelijks leven komen we vaak bewust of onbewust in aanraking met geuren die iets in ons losmaken. Denk maar eens aan de geur van een appeltaart in de oven, dit doet bij de meeste het water in de mond lopen. Of de geur van een roos in de tuin op een warme zomerdag. Wat geeft dit je voor gevoel?

Aroma’s kunnen o.a. helpen bij het loslaten van opgekropte emoties, het stimuleren van een positieve stemming, zorgen voor minder stress en betere slaap. De aroma therapie kan op diverse manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld tijdens een massage, een edelsteenlegging of meditatie, maar ook thuis in een aroma diffuser of op een zakdoek om bij je te dragen.

Bach bloesem therapie

bachbloesem therapie

Bach bloesem therapie werd ontdekt door Dr. Edward Bach. Deze arts ontdekte dat bloesems van planten, struiken en bomen heilzame eigenschappen hebben om bijvoorbeeld angsten, depressieve gevoelens, stress, verdriet, slaapproblemen, onzekerheid, onrust en faalangstige gevoelens weer in evenwicht te brengen. Maar kan ook helpen bij bijvoorbeeld een sollicitatie, presentatie of tijdens rouwprocessen.

Deze doeltreffende en zachte remedies komen recht uit de natuur, onze basis en zijn zeer veilig voor zowel volwassenen als kinderen.

lees meer ...

Kleuren therapie

kleuren therapie

Kleuren hebben invloed op ons dagelijks leven. Zo dragen we massaal oranje tijdens Koningsdag, op begrafenissen wordt er meestal zwart gedragen als uiting van rouw en op bruiloften dragen de meeste bruiden een witte jurk uit traditie die voortkomt uit de kleur van maagdelijkheid.

Kleuren hebben invloed op onze stemming, persoonlijkheid, ons fysiek gestel en uiting naar anderen toe. Kleuren therapie kan dus uitstekend ingezet worden om o.a. blokkades te doorbreken, het gemoed tot rust te brengen en vrolijkheid aan het leven toe te voegen.

Tijdens de chakra healing kleuren therapie kijken we welke kleur(en) op dat moment het beste bij jou passen.

Engelenkaarten legging

Engelen kaarten zijn altijd positief. Ze geven je inzicht in wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Soms om veranderingen in je leven door te voeren en om vooruitgang te boeken zowel geestelijk, professioneel als romantisch. Soms om te genezen van lichamelijke of geestelijke pijn, bij ziekte en om je levensdoel te vervullen.

De engelen zullen je precies vertellen wat je nodig hebt in jouw leven op dit moment. Tijdens deze kaartlegging gaan we samen ontdekken wat de kaarten voor jouw betekenen en hoe je deze boodschappen kunt toepassen in jouw leven.

Allergie test

allergie test

Veel mensen hebben een allergie zonder dat zij dit weten. Allergieën kunnen veel klachten veroorzaken die meestal worden afgedaan als onbeduidend of worden toegewezen aan bijvoorbeeld stress.

Door een energetische allergie test af te nemen kunnen vele klachten zoals hoofdpijn, slecht slapen, rusteloosheid, jeuk, vaak ziek zijn, pijn of darmklachten worden verholpen. Deze allergie test is geheel pijnloos en zonder nare krasjes of plakkertjes op de huid.

Meditatie 

Meditatie therapie helpt o.a. bij het creëren van rust, geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om bepaalde patronen in je leven te veranderen voor een betere gezondheid of inzicht om lang gekoesterde dromen te verwezenlijken.

Ook help het bij het loslaten en verwerken van (oude) angsten, pijn en andere negatieve emoties om weer plek te maken voor een positieve levenshouding en een gelukkig leven. Het kan je werkprestaties helpen verbeteren en contacten met anderen en relaties helpen vergemakkelijken.

Heb je nog geen ervaring met mediteren? Het is totaal niet eng, maar juist heel erg ontspannen. Stap voor stap leg ik je uit wat we gaan doen tijdens de meditatie om jouw problemen op te lossen en inzichten te geven.

Contact

Osdorperweg 1067TD Amsterdam  

Tel. 06-33094350

info@almapura.nl 

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 tot 17.00

Woensdag10.00 tot 17.00

Donderdag 10.00 tot 17.00

Stel een vraag