Nieuwe voorraad bijzonder gedroogde rozenblaadjes voor het voetenbad! 

In onze nieuwe tuin staat een aantal prachtige rozenstruiken. Van allerlei tinten roze tot geel, rood en wit. De één ruikt nog lekkerder dan de ander. 

Je kunt van rozenblaadjes rozenwater maken maar ook laten drogen en toevoegen aan een bijzonder voetenbad. Heerlijk ontspannend om even te aarden voor je op de massagetafel gaat liggen met een lekker kopje kruidenthee en wat lekkers. 

De kracht van roos

De roos staat symbool voor de liefde. Het opent je hartchakra zoals wanneer de roos zelf open gaat en het hart zichtbaar is. Roos werkt heilzaam voor het hart en kalmerend. Roos maakt mild naar jezelf en anderen en zorgt ervoor dat je in moeilijke situaties vanuit liefde kunt handelen. Het versterkt je psychische kracht. 

Roos werkt ook troostend in moeilijke tijden. Het laat je op een milde manier je donkere kant zien en omarmen. Hierdoor kan je dingen makkelijker los laten, wat uiteindelijk tot een prettigere manier van leven zal leiden. Roos versterkt liefde in de breedste zin van het woord. Liefde voor jezelf, liefde voor het leven, liefde voor anderen zonder daarbij jezelf te verliezen. Daarbij werkt roos verzachtend, zuiverend en versterkend voor de huid. 

.

Kortom

  Een aardend voetenbad met geurende, zongedroogde rozenbladeren die gedroogd zijn bij bergkristal, geven een voetbad bij Alma Pura extra kracht. De warme kracht van de energie van de zon en de verhelderende kracht van bergkristal zorgen voor een weldadig, warm en liefdevol gevoel. Daarna kan je geheel relaxt op de massagetafel gaan liggen en genieten van een ontspannende massage zoals een ontspanningsmassage, een warme edelsteenmassage, een hammam-massage of kruidenstempelmassage. Of wat dacht je van een verwarmende hotstone-massage of hoofd(pijn)massage? Klik voor het bekijken van alle massages op deze link. 

Ik hoop je eens te zien in mijn massagepraktijk en kennis met je te maken. 

Liefdevolle groet, 

Elisa 

voetenbad

Contact

Osdorperweg 1067TD Amsterdam  

Tel. 06-33094350

info@almapura.nl 

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 tot 17.00

Woensdag10.00 tot 17.00

Donderdag 10.00 tot 17.00

Stel een vraag