Logo Alma Pura Massage in Zeist

Blog

Lees hier interessante blogs en nieuwigheden

De werking van bergamot essentiƫle olie

Bergamot
De etherische olie die vrolijk maakt

29 december 2018

Bergamotolie is een natuurlijke antidepressiva. Het maakt vrolijk, geeft een gevoel van frisheid, vreugde en energie in geval van verdriet en depressie. Lees meer...

Hamam massage Zeist

Hamam massage : wellness en totale ontspanning

19 juli 2018

Deze ontspannende scrub massage verwijdert de dode huidcellen zodat je huid weer glanst en zijdezacht aanvoelt. Deze massage verstevigt de huid en stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Meer lezen
kruidenstempel massage closeup

Wat is een kruidenstempelmassage?

1 juli 2018

Dit is een Oosterse massage met warme kruidenstempels. Deze zijn gemaakt van ongebleekt katoen met een vulling van diverse helende en verzorgende kruiden. Deze kruiden hebben een helend effect op zowel lichaam en geest. Zo vermindert het onder andere stress en spanningen.

Meer lezen
waarom ruikt regen zo gezond

Waarom ruikt regen zo lekker?

22 juni 2018

Het is een feit. Het is al weken prachtig weer, maar zo af en toe piept er dan toch een regenbui tussendoor. Heerlijk om de natuur even te voorzien van een lading broodnodige watertoevoer. Maar waar komt die heerlijke geur tijdens een zomerse regenbui toch vandaan?

Meer lezen
Ontspannings massage Zeist

Waarom is een massage zo gezond?

19 mei 2018

Een massage is niet alleen heel ontspannend, maar verminderd stress, verlaagd de bloeddruk en bevordert je weerstand. Lees in dit blog 10 redenen waarom een massage ook nog eens gezond is.

Meer lezen
Edelstenen voor edelsteen massage

Hoe werkt edelsteen therapie?

28 april 2018

Edelsteen therapie wordt steeds populairder. Steeds meer celebrities, psychotherapeuten en artsen in de complementaire geneeskunde ontdekken de kracht van wat de natuur ons te bieden heeft. In dit blog lees je hoe edelsteen therapie werkt.

Meer lezen
wat is bachbloesem therapie

Wat is Bachbloesem therapie?

15 april 2018

Bachbloesem remedies zijn voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Of dit nu positiever denken is, je meer zelfvertrouwen wilt opbouwen, beter wilt slapen of meer rust in je hoofd wilt hebben. Er is een passende Bachbloesem voor elke hulpvraag.

Meer lezen
helende kracht van bomen

De helende kracht van bomen

10 april 2018

Naast de productie van zuurstof, de medicinale werking van bomen en planten (grondstof voor medicijnen), de bescherming tegen hitte, wind en regen hebben bomen ons nog veel meer te bieden. Ze hebben zelfs op ons een helende werking.

Meer lezen
rozenwater

Rozenwater het wonderwater

6 april 2018

Het wordt al sinds mensenheugenis gebruikt om zijn helende eigenschappen en verkwikkende geur. Koningen, keizers en prinsessen baadden duizenden jaren geleden al in rozenwater. Ook de Grieken, Romeinen en Egyptenaren waren hier al bekend mee.

Meer lezen
wat zijn chakras

Wat zijn chakra’s?

1 april 2018

 Chakra’s worden de energiecentra van ons lichaam genoemd. De 7 chakra’s liggen langs de ruggengraat  en zijn met elkaar verbonden. Zij zorgen voor de energiestroming van diverse gebieden in ons hele lichaam en hun bijbehorende organen en cellen.

Meer lezen

Contact

Industrieweg 32-10, 6606 AS Maarssen

Tel. 06-33094350
info@almapura.nl 

Openingstijden:

ma tm vrij  10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen