Logo Alma Pura Massage in Zeist

Algemene voorwaarden Alma Pura

Om de massage/behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Alma Pura  ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

1) Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
2) Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

3)Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

4) Alle informatie die je tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

5) Bij Alma Pura worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.

6) Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts, voordat je een afspraak maakt.

7) Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tot 12 uur voor aanvang van de afspraak wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Bij het niet op komen dagen van de afspraak wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

8) Betaling verloopt contant, via Tikkie of via een factuur via e-mail en wordt direct na de massage/behandeling voldaan of verstuurd.

9) Een cadeaubon is inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte. Indien je een afspraak maakt met een cadeaubon dient dit tijdens het maken van de afspraak vermeld te worden.

10) Alma Pura  is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

11) Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages bij Alma Pura. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

12) Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Alma Pura niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.

13) Het nieuwe privacy reglement is van toepassing.

14) Kortingsacties zijn niet te combineren met andere kortingsacties.

Contact

Industrieweg 32-10, 6606 AS Maarssen

Tel. 06-33094350
info@almapura.nl 

Openingstijden:

ma tm vrij  10.00 tot 17.00

Stel een vraag

Versturen